Skip to content

De kunst van veiligheid

Leden en vrienden van de Wolf Businessclub, jullie zijn van harte uitgenodigd voor een exclusief evenement, gesponsord door Supportflex en gehost door RJ Safety & Security op de indrukwekkende Twentse Safety Campus. Deze samenwerking belooft een leerzame en actieve ervaring met een focus op veiligheid en noodrespons.

Programma overzicht:

11:45 – Ontvangst met een heerlijke lunch.
12:00 – Start presentatie door Twentse Safety Campus / RJ Opleidingen.
12:30 – Een interactieve rondgang over het terrein in groepen, inclusief praktische scenario’s over brandbestrijding.
13:45 – Afsluiting van het evenement met een kopje koffie of thee.

**Toegang: GRATIS, dankzij de genereuze sponsoring van Supportflex.**

Over RJ Safety & Security:

Als vooraanstaande opleider in Twente, biedt RJ Safety & Security een breed scala aan veiligheids- en beveiligingsopleidingen. Hun expertise in trainingen zorgt voor een waardevolle en praktische leerervaring.

Mis deze unieke kans niet om je veiligheidskennis te vergroten en tegelijkertijd waardevolle connecties te maken. We zien je graag op dit gesponsorde evenement!

Over Buitengoed:

Gezondheid wordt bij Buitengoed gezien als veel meer dan alleen ‘niet-ziek-zijn’. Ze hebben een sterke overtuiging in de kracht van preventie, waarbij expertises worden samengebracht om concepten op het gebied van positieve gezondheid aan te bieden. De benadering omvat niet alleen fysieke gezondheid, maar ook mentale gezondheid, balans en het belang van betekenisvol leven. Buitengoed staat klaar voor bedrijven die zich richten op één of meer facetten van positieve gezondheid en die geloven in preventie als kracht.

Meld je aan voor dit event:

De kunst van veiligheid