Skip to content

Over ons

Succesvol netwerken in Enschede en Twente

Stel je voor dat er elke werkdag 20 tot 30 verkopers voor jouw business op pad gaan. Helemaal gratis! En dat er wekelijks een kennismakingsgesprekje voor je geregeld wordt met dat ene bedrijf waarmee je dolgraag zaken zou willen doen? Dat is ons concept! En dat dit werkt bewijzen de statistieken waarin wij de omzet bijhouden die we elkaar bezorgen! Ook toe aan écht effectief netwerken?
Breng ons een bezoekje!

Wil jij ook een keer vrijblijvend onze bijeenkomst bezoeken en ervaren wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel 085 06 00 123. Of meld je aan via de knop.
Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten?

Als je een chapter gaat bezoeken, wees dan voorbereid om over jouw bedrijf te praten. Leden zijn geïnteresseerd in hoe connecties met bezoekers voor beide partijen voordelig kunnen zijn. Vergeet niet genoeg visitekaartjes mee te nemen.

Als bezoeker kun je twee keer een chapter bezoeken. Vergeet niet om deze tijd te gebruiken om het chapter en zijn leden te leren kennen, niet om alleen jouw business te promoten. Vergaderingen zijn zeer energiek en verlopen volgens een gestructureerde agenda. Ze duren ongeveer 90 minuten, met voor en na de vergadering extra tijd om te netwerken. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor de start van de bijeenkomst aanwezig bent. Op deze manier mis je geen kansen om te netwerken. Vergeet je niet als bezoeker aan te melden bij binnenkomst.

per branche/specialisme kan slechts één persoon lid worden van een chapter; op deze manier is er geen concurrentie binnen het chapter. Wanneer je je aansluit bij een chapter ben je de enige vertegenwoordiger van jouw vakgebied. Je kunt duurzame relaties opbouwen met andere leden, zodat je voor hen dé specialist wordt om heen te gaan voor jouw diensten.

de bedrijven die onze leden vertegenwoordigen, zijn hun fulltime bezigheden; hierdoor kunnen ze zich positioneren als experts op hun vakgebied.

Voordelen van De Wolf

je verhoogt jouw omzet aanzienlijk door middel van aanbevelingen.

je krijgt toegang tot onze exclusieve trainingsprogramma’s en verschillende mogelijkheden om jouw presentatie en zakelijke vaardigheden aan te scherpen.

jouw deelname aan tot wel 52 netwerkbijeenkomsten per jaar verhoogt jouw zichtbaarheid bij vele andere zakelijke professionals in jouw regio.

je krijgt toegang tot een reeks hulpmiddelen en educatief materiaal over netwerken, spreken in het openbaar en zakelijke succesverhalen.

De Wolf Leiderschap

Yvanka Buitenhek

Yvanka Buitenhek

Lidmaatschapscoördinator

Coach voor vrouwen

Lizzy Holtrop

Lizzy Holtrop

Voorzitter

Advocaat

Guus Leferink

Guus Leferink

Secretaris / penningmeester

Verpakkingen