Skip to content
CrK Logo-1
Crk Flock pandofoto

Christiane stelt zich voor

Christiane is de eigenaar van een kleine winkel in het hartje van Ochtrup (Duitsland). Zij creëert met liefde voor detail, de mooiste individueel gemaakte producten zoals; bedrukte kleding, geborduurde textiel, middels C02-Laser gegraveerde producten van hout, acryl, glas, geëloxeerde aluminium, leer en veel andere producten. Indien zij goed naar de klant luistert en de gewenste producten met de klant uitkiest zoekt zij de ideale oplossing om het product te bewerken. Soms kan het geborduurd zijn en soms is het een makkelijke transfer. Iedere klant is welkom bij haar of het nu om een enkele opdracht gaat. Het kan dan gaan om een geboorte, een verjaardag van op die 80 wordt of voor een heel bedrijf die voorzien moet worden van werkkleding met een logo. Dit vind zij de ideale werkwijze!

Over Crk Flock, Druck & Sick UG

De mooie winkel beschikt over 50m² verkoopruimte en 100m² productieruimte waar wensen individueel vervuld worden. Gespecialiseerd op reclametechniek, textielafwerking, voorzien van werkkleding voor bedrijven en sportkleding/-materiaal voor sportclubs incl. sportprijzen en medailles. Daarnaast kan er nog gegraveerd worden doormiddel van CO2-Laser. Er zijn ook nog andere producten beschikbaar zoals; stickers, banner, vlaggen, canvasprint, raming, stempels en nog veel meer.

Het bedrijf is aangesloten bij verschillende textielgroothandels en beschikt daarom over verschillende merken textiel. Verder zijn er nog coöperaties als Shop in Shop: FC Twente fan point, DPD Pick-up shop en acceptatiepunt stomerij.

Nieuwsgierig geworden? Dan komt u gezellig langs!