Skip to content

Herman stelt zich voor

Herman Schuler: De Verbindingsbrug tussen Techniek en Talent

Als ervaren professional in de technische arbeidsbemiddeling, bezit Herman Schuler een unieke expertise die theorie en praktijk harmonieus verbindt.

Zijn vermogen om complexe technische concepten te vertalen en te interpreteren, maakt hem een onmisbare schakel in het vinden van de juiste match tussen werkgevers en technisch personeel.

Zijn benadering is niet alleen intuïtief, maar steunt ook op een diepgaand begrip van de vaardigheden, kwaliteiten en bedrijfsculturen.

Met een scherp oog voor de dynamische veranderingen in de arbeidsmarkt, helpt Herman zowel werkgevers als werknemers bij het navigeren door deze uitdagende landschappen.

Over Technisch Personeel Oost

Opgericht in 2001, heeft Technisch Personeel Oost zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de bemiddeling van technisch personeel in Overijssel.

Begonnen als detacheringsbureau, heeft het bedrijf zich geëvolueerd naar een specialist in werving en selectie, alsook interim recruitment.

Deze transitie is ingegeven door de voorkeur van technici voor directe dienstverbanden en de noodzaak om mee te bewegen met veranderende arbeidsmarktvoorwaarden.

In lijn met deze filosofie heeft Technisch Personeel Oost een strategisch partnerschap gevormd met FYGI in Nijkerk, om klanten optimaal te ondersteunen bij het werven en selecteren van talent.

Meer informatie over deze samenwerking vindt u op de pagina van Herman Schuler bij FYGI Happy Recruiters. Kijk voor deze samenwerking op : Herman Schuler – FYGI Happy Recruiters

Neem contact op met Herman Schuler voor een persoonlijke kennismaking: 06-22504959.

Uw brug naar technisch talent begint hier.

Nog beter! Bel Herman Schuler voor een nadere kennismaking 06-22504959