Skip to content
logo_bonke
Bonke pand

John stelt zich voor

In vaktaal ben ik erkend financieel adviseur of hypotheekadviseur, maar zelf vind ik dat te formeel klinken. Ik ben gewoon de man die de verzekeringen, financieringen en hypotheek voor je regelt en je verder helpt bij financiële vraagstukken. Ik ben geen meneer of directeur. Ik ben gewoon John.

Na het afronden van de middelbare school heb ik mijn jongensdroom waargemaakt en ben bij de Koninklijke Marine gaan werken. Daar heb ik op diverse varende eenheden als onderofficier in de commandocentrale gewerkt.

Veel van de wereld gezien, maar vooral de volgende zaken geleerd: Discipline, integriteit, loyaliteit, professionaliteit, collegialiteit, werken onder zware omstandigheden en stress, respect voor mens en materieel, samenwerken en afspraken altijd nakomen. Tegenwoordig ben ik nog steeds wereldwijd zeer actief als reservist bij de Marine.

Een man een man, een woord een woord. Normen en waarden die helaas in de bank- en verzekeringsbranche vaak ver te zoeken zijn, is mij opgevallen.

Bij veel verzekeringskantoren draait het alleen maar om geld en prestige. Hoge werkdruk en het personeel staat op de laatste plaats. Het was nooit eens genoeg. Dat was voor mij één van de redenen om het nu zelf te gaan doen. Op een leuke, nette en eerlijke manier mensen helpen en daarmee je boterham verdienen. Wederzijds respect. Ik ben niets meer of beter dan een ander, maar dat geldt omgekeerd net zo. Ik kan en weet veel, maar soms ook niet alles. Dat zoek ik dan uit.

In mijn vrije tijd doe ik zo veel mogelijk met mijn gezin en daarnaast beetje motorrijden, varen en recreatief sporten.

Over Bonke Financieel Advies

Een laagdrempelig, familiair, informeel en onafhankelijk advieskantoor voor al je vragen en wensen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en overig financieel advies. Zowel particulieren als kleine bedrijven kunnen bij mij terecht.

Mijn werkgebied is de regio Twente, maar hoofdzakelijk in de omgeving van Enschede, Glanerbrug, Losser, Hengelo en Oldenzaal.

Daarnaast is wereldwijd advies via de webcam mogelijk. Ik kan producten aanbieden van verschillende banken en verzekeraars. Hierdoor is het dus bijna altijd mogelijk om je (woon) wensen te laten uitkomen en/of een goede en voordelige verzekering voor je te vinden.

Als we het over specialiteiten moeten hebben, dan zijn dat militairen, ambtenaren en ( financieren en wonen in ) Duitsland.