Skip to content

Oktay stelt zich voor

Oktay Khodjasteh is eigenaar van het bedrijf; Mediafit. Hij is een jonge ondernemer die zich voor elke klant 200% inzet. Met al zijn enthousiasme, energie en ideeën zorgt hij ervoor, dat elke vraag van de klant werkelijkheid wordt.

Hij zorgt er met liefde voor dat elke klant die bij hem langs komt, zowel offline als online ontzorgt wordt. Of je nu een website, een nieuw design, een huisstijl nodig hebt? Dan helpt hij je graag hierbij! Dit is niet alles, dit is een kleine greep in alles wat Mediafit voor jou kan betekenen. Oktay zorgt er namelijk samen met Mediafit voor, dat jij als bedrijf ontzorgt wordt.

Oktay werkt bijna 24/7, maar als je hem even telefonisch niet te pakken kan krijgen is hij in de gymzaal te vinden, om te zaalvoetballen. Dit is natuurlijk leuk, maar wat nog veel belangrijker voor hem is, is zijn familie.  Hij brengt dan ook graag tijd door met zijn vrouw, zoontje en er komt binnenkort nog een klein wondertje aan!

Hiermee is Mediafit niet alleen een jong en snelgroeiend bedrijf, maar zijn gezin ook!

Over Mediafit

Mediafit biedt verschillende diensten aan om jouw bedrijf goed op de online en offline markt te zetten. Hoe kunnen wij dit realiseren? Denk hierbij aan het laten maken van een website/webshop, het laten ontwerpen van jouw huisstijl/logo, het laten beheren van jouw social media en zo nog veel meer!

Mediafit is een gedreven team om jou de beste service te geven. Het team bestaat uit diverse mediaspecialisten bestaande uit; developers, graphic designers, animators, marketeers en managers die gespecialiseerd zijn in media. Samen met het team, zorgen wij ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Bij ons staan vier Unique Selling Points centraal;

·         Kwaliteit

Het is voor ons belangrijk om een kwalitatief goed product af te leveren. Bij ons staat de kwaliteit dan ook voorop!

·         Laagdrempelig

Het doel van ons team is om zoveel mogelijk klanten hun dromen te laten verwezenlijken. Door laagdrempelig te zijn, zijn wij toegankelijk voor iedereen

·         Meedenkend

Wij denken graag met je mee om samen het beste resultaat te behalen.

·         Afspraak is afspraak

Wij vinden het belangrijk om al onze afspraken na te komen. Wij zetten dan ook alles op alles, om jou tijdig van jouw product te voorzien. Hierin speelt onze planning een grote rol.