Skip to content
Pm Travel site afbeelding

Peter stelt zich voor

Wij zijn Peter en Markus en wij vinden het mooi om andere landen en culturen te ontdekken en om daar over te praten. Markus verdiept zich graag in de geschiedenis van de inheemse bevolking van de VS. Dat is een beetje uit de hand gelopen, waardoor hij praktisch ieder jaar door de woestijn en canyons in het zuidwesten van de VS toert. Peter gaat graag met zijn vrouw en dochter naar Zuidoost-Azië en dan met name richting Vietnam. Als sportliefhebbers gaan Peter en Markus graag naar het stadion voor een wedstrijd van FC Twente. Markus vindt het daarnaast heerlijk om wintersport te kijken en Peter bezoekt graag sportwedstrijden en stadions in het buitenland.

Over PM Travel

PM Travel is gevestigd in Enschede en aangesloten bij Travel Counsellors. Wij zorgen ervoor dat onze klanten volledig ontzorgd op reis kunnen gaan. Zowel particulier als zakelijk. Wij nemen de hele rompslomp uit handen en regelen jouw hele reis van A tot Z. Of het nu gaat om vluchten, treintickets, accommodaties, excursies of autohuur. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk helemaal niets meer te doen. Alles wordt voor jou geregeld en op maat gemaakt.

Zo krijg je een reis die perfect aansluit bij jouw wensen of die van jouw bedrijf!

Wij zijn altijd bereikbaar voor al jouw vragen en geven ondersteuning wanneer jij dat als reiziger het meest nodig hebt. Geen lange wachttijden, geen keuzemenu’s en geen helpdeskmedewerker. Één contactpersoon die altijd voor jou klaar staat: voor, tijdens en na jouw reis. Wij nemen de tijd en gaan er alles aan doen om jouw reis tot in de puntjes te regelen. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere reisbureaus.

Als onderdeel van Travel Counsellors zijn wij aangesloten bij o.a. ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor is de reis financieel gewaarborgd. Wij gaan voor een goede en langdurige relatie. Dus als je op reis wilt, zakelijk of privé … je kunt altijd bij ons terecht!

Voor meer informatie ga naar: https://pmtravel.nl/