Skip to content
Kobra-logo
Robin Witvoet . Header . Kobra

Robin stelt zich voor

Robin Witvoet vertegenwoordigt Kobra. Hij is een no nonsens adviseur voor ondernemers en diens ondernemingen op het gebied van financiën, accountancy en fiscaliteit. Robin heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur en is daarmee de sparringpartner voor MKB bedrijven. Dit doet hij op de zijn passende manier met een behoorlijke hoeveelheid Twentse nuchterheid.

Over Kobra

Op zoek naar een adviseur met persoonlijke aandacht voor uw onderneming? Als middelgroot kantoor zijn wij in staat dit u te bieden. Binnen ons kantoor kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, die op de hoogte is van wat er speelt in uw onderneming, zodat gemakkelijk kan worden ingespeeld op de specifieke wensen en behoeften van uw onderneming. Dit tegen scherpe tarieven.

Wij adviseren op breed financieel en fiscaal gebied, zoals bij de keuze van de juiste rechtsvorm, aan- en verkoop van een onderneming, bedrijfsopvolging, inrichting van uw administratie en bedrijfseconomische zaken. Daarnaast hebben wij de insteek niet altijd voor de makkelijkste weg te kiezen, maar voor de weg met voor u het meeste resultaat.