Skip to content
Supportflex
Supportflex_pand

Tijs stelt zich voor

Eén van de oprichters van Supportflex. Tijs is enthousiast, vrolijk, betrouwbaar en altijd eerlijk!

Een geweldig persoon om mee samen te werken en te sparren over hoe wij onze klanten naar een next level kunnen brengen. Samen online helden worden, zoals Tijs het zelf altijd zegt. Met de klant en collega’s zoeken naar de oplossing om online succesvol te zijn, dat is waar hij voor staat.

In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om een balletje te trappen en samen met vrienden naar wedstrijden van FC Twente te gaan. Tevens hartstochtelijk F1 fan.  Zijn gezin, bestaande uit 2 mooie dochters en een mooie en lieve vrouw, staat bij hem op de eerste plaats. Daarnaast is Tijs gek op gezelligheid en brengt hij graag tijd door met vrienden en familie.

Voor Tijs is het belangrijk dat alle collega’s het beste uit zichzelf halen. Werkgeluk dat is belangrijk! En dat is waar Tijs voor zorgt!

Over Supportflex

Het Wereldwijde Web noemen we het. Maar je woont nog steeds gewoon hier. En je doet het liefst zaken met mensen van hier. Dat praat gewoon makkelijker, ja. Maar er zomaar even achterhen kieken is er voor klanten vaak niet meer bij; 98% van de kooplustigen kruipt eerst achter internet.

Hoe zorg je dat je ze daar al bereikt? Dat de noabers ook online eerst langs jouw bedrijf komen? Daar moet je SupportFlex bij hebben, een online marketing bureau in Enschede. Maak een afspraak, dan doen we een ouderwetse bak koffieWat ducht oe doarvan?