Skip to content
Logo_WellPack
Guus Leferink

Guus Leferink

Secretaris / penningmeester

Guus stelt zich voor

Als eigenaar van Wellpack, ben ik in 2007 gegrepen door het verpakkingsvirus. Na mijn opleiding Werktuigbouw heb ik enige jaren gewerkt als Tekenaar Projectleider bij een machinefabriek. Na verloop van tijd ontdekte ik behoefte te hebben aan meer fysiek contact met klanten. Ik ging aan de slag als verkoper van aandrijf technische componenten, maar kwam dankzij mijn schoonvader in aanraking met de verpakkingsindustrie. Ik mocht werken voor zijn firma Wellpack.

Enkele jaren later kreeg ik een prachtige baan aangeboden binnen de Aandrijftechniek, maar uiteindelijk kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan: in 2012 maakte ik mijn rentree binnen de verpakkingswereld. Ik ging aan de slag als accountmanager bij een grote golfkartonfabrikant in Duitsland.

In 2018, inmiddels vader van drie prachtige dochters, kreeg ik de fantastische kans om Wellpack over te nemen. Om alle ins en outs te leren, ging ik eerst een jaar aan de slag als verkoopmanager om vanaf 1 januari 2020 officieel de eigenaar van Wellpack in Enschede te worden. Ik haal enorm veel plezier uit mijn werk door het vele klantcontact en het combineren van mijn kennis en netwerk, om zo mijn klant de beste verpakkingsoplossing tegen de gunstigste prijs te bieden.

Over Wellpack Verpakkingen BV

Bij Wellpack staat één ding voorop: een goed advies, persoonlijke benadering en snel handelen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om producten te verpakken en te verzenden. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik exact welke verpakkingsoplossingen de markt te bieden heeft.
Door een groot netwerk aan leveranciers op te bouwen, ben ik in staat elk denkbaar verpakkingsmateriaal te leveren, geheel op maat. Dit alles biedt mij bovendien de mogelijkheid een klantspecifieke oplossing aan te dragen tegen de meest gunstige prijs.

In de loop der jaren ben ik een expert geworden in het analyseren van kostenbesparing. Regelmatig wordt mij gevraagd de bestaande verpakkings- en verzendmaterialen tegen het licht te houden. Elke keer weer is het interessant te zien welke enorme besparingen op dit gebied gerealiseerd kunnen worden.