Skip to content

Yvanka stelt zich voor

Yvanka Buitenhek is oprichter en eigenaar van Power voor vrouwen. Het is haar passie om ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die alles uit het leven willen halen wat het leven te bieden heeft te helpen om een gelukkig en succesvol leven te creëren.

Met haar eigen ontwikkelde POWER methode, die tot stand is gekomen door haar belangstelling voor persoonlijke ontwikkeling, wetenschap en onderzoek naar onder andere de wet van aantrekking, leert zij haar klanten hoe zij in 5 stappen een POWERvrouw worden en blijven natuurlijk!

In 2018  heeft zij de opleiding tot Creatrix® Transformologist® succesvol afgerond bij the Institute of Woman International.

Daar leerde zij onder andere hoe het vrouwenbrein werkt en hoe het besturingssysteem van vrouwen verschilt met dat van mannen.

Zij is gecertificeerd en officieel bevoegd om vrouwen met behulp van de methodiek Creatrix® te bevrijden van belemmerende overtuigingen en gedachten en negatieve gevoelens en emoties.

Het is haar missie om het beste in vrouwen naar boven te halen, want zij weet “In iedere vrouw schuilt een POWERvrouw”

Over Power voor vrouwen

Power voor vrouwen is een coachingspraktijk speciaal en alleen voor vrouwen.

Wij coachen, trainen en begeleiden vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen die klaar zijn om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, mindset en/of bedrijfsgroei.

Het besturingssysteem van vrouwen en de behoeften van het totale vrouw zijn staan hierin centraal.

Wanneer wordt gekozen voor 1 op 1 coaching worden belemmerende overtuigingen, gedachten en gevoelens zorgvuldig in kaart gebracht en worden vrouwen door middel van een persoonlijk en op maat gemaakt sneltraject bevrijdt van hun interne blokkades. Loslaten hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is wel noodzakelijk om je ideale leven ook daadwerkelijk te kunnen creëren. Deze sessies worden in principe online gegeven, maar het is in overleg ook mogelijk om deze te volgen in de praktijk in Enschede.

Ook is het mogelijk om je aan te sluiten bij een groepstraining of jezelf te ontwikkelen door middel van online trainingen.

Power voor vrouwen vindt het belangrijk dat iedere vrouw haar unieke kracht ontdekt, haar vrouwelijke POWER, zodat zij in staat is haar eigen geluk en succes naar een hoger niveau te tillen.